Nu bestellen 
Een lange traditie

Una buona idea

We kwamen op het idee voor de RavioliBar doordat we in Italië in aanraking kwamen met handgemaakte pasta. Iedere streek, iedere familie heeft zijn eigen receptuur. Vaak mondeling binnen de familie doorgegeven. Meestal is de oma de trotse houdster van ‘het enige echte juiste’ recept. En zo gaat dat al eeuwen. Handgemaakte pasta wordt vaak op zon- en feestdagen bereid en gegeten. De hele familie komt er dan voor bij elkaar. En dan hebben we het over gevulde pasta. Meestal een vorm van ravioli. Gevuld met mooie en eerlijke producten. Ravioli is echt een feestje. En dat pastte ons precies.

Net als de Italiaanse nonne produceren we zelf onze ravioli van topkwaliteit. Gecombineerd met mooie, passende wijnen ontstaat dan haast vanzelf … RavioliBar. Het concept bestaat nog niet in Nederland, en zoals wij het insteken – als een echte bar – zijn we wereldwijd uniek. Het restaurant in Groningen is de eerste van een keten van twintig die de komende jaren in Nederland wordt uitgerold.

‘Happiness inside’ is ons motto. Dat begint natuurlijk bij de ravioli: met de inhoud zullen we iedere bezoeker steeds verrassen. Maar je wordt ook blij van onze levendige bar, waar je op ieder moment van de dag gezellig kunt zitten, en waar je terecht kunt om de verse ravioli mee naar huis te nemen. RavioliBar staat voor een tapas-achtige manier van dineren: mooie antipasti, meerdere schaaltjes ravioli, en daar samen van genieten. Wij worden daar happy van. Jij vast ook.

Robert Adams, Edwin Kuipers

Una buona idea
© Copyright Raviolibar Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen